Stop Ondermijning Samen

Luister podcasts over ondermijning

Hoe is Mo zo diep in de drugscriminaliteit beland? Luister in deze driedelige podcastserie 'Misdaad & mededogen in de drugshandel' naar drie verhalen.

Hoe heeft Nora de inval in haar huis ervaren en waarom heeft ze nooit vermoed dat haar man op het verkeerde pad was beland? Luister in deze driedelige podcastserie 'Misdaad & mededogen in de drugshandel' naar drie verhalen.

Hoe komt het dat Officier van Justitie Bart Nitrauw zich ervoor inspant dat Mo zijn leven na zijn straf weer op de rit krijgt? Luister in deze driedelige podcastserie 'Misdaad & mededogen in de drugshandel' naar drie verhalen.

Jaghja (34) komt na jaren van detentie vrij. Hij is veroordeeld wegens een liquidatie nadat hij verstrikt raakte in de drugshandel. In deze podcast vertelt hij hoe hij erin terecht is gekomen en hoe hij zijn toekomst ziet.

Yassin is een twintiger en raakt verstrikt in de drugshandel. In deze podcast vertelt hij hoe hij erin terecht is gekomen èn hoe hij eruit is gekomen.

Hoe Jeanson (33) van het stelen met vrienden en straatroven; uiteindelijk zijn eigen documentaire "Lost Boys" maakt, kiest voor werken als dj en eindredacteur wordt bij FunX.

Hoe gaat het Utrechtse hennepteam te werk wanneer ze een kwekerij in een woning aantreffen?